Baćkowice 84, 27-552 Baćkowice, tel. +48 15 8686204, fax. +48 15 8686204
RACHUNEK GMINY BAĆKOWICE
Bank Spółdzielczy w Ostrowcu Św. o/ Baćkowice
Numer rachunku : 14 8507 0004 2005 5000 0244 0001
RACHUNEK URZĘDU GMINY W BAĆKOWICACH
(dotyczy wpływów z podatków oraz opłat skarbowych)
Numer rachunku : 67 8507 0004 2005 5000 0244 0017
http://www.backowice-gmina.pl
sekretariat@backowice-gmina.pl
Skrzynka podawcza ePUAP - /3201xcfplc/skrytka lub /3201xcfplc/SkrytkaESP
e-Doręczenia - AE:PL-59542-94831-UHRHC-32
| Imię i nazwisko: | Czynność: | Data: |
| Mariusz Karcz | dodanie załaczników do treści | 2025-07-28 14:45:48 |
| Mariusz Karcz | edycja treści | 2025-07-28 14:45:48 |
| Mariusz Karcz | dodanie załaczników do treści | 2025-07-28 14:44:38 |
| Mariusz Karcz | edycja treści | 2025-07-28 14:44:38 |
| Mariusz Karcz | dodanie załaczników do treści | 2025-07-28 14:42:59 |
| Mariusz Karcz | edycja treści | 2025-07-28 14:42:59 |
| Mariusz Karcz | edycja treści | 2025-06-26 13:19:40 |
| Mariusz Karcz | dodanie załaczników do treści | 2025-06-26 13:18:19 |
| Mariusz Karcz | edycja treści | 2025-06-26 13:18:19 |
| Mariusz Karcz | dodanie załaczników do treści | 2025-06-26 13:16:31 |
| Mariusz Karcz | edycja treści | 2025-06-26 13:16:31 |
| Mariusz Karcz | dodanie załaczników do treści | 2025-06-26 13:14:20 |
| Mariusz Karcz | edycja treści | 2025-06-26 13:14:20 |
| Mariusz Karcz | dodanie załaczników do treści | 2025-06-26 13:12:58 |
| Mariusz Karcz | edycja treści | 2025-06-26 13:12:58 |
| Mariusz Karcz | dodanie załaczników do treści | 2025-06-26 13:11:15 |
| Mariusz Karcz | edycja treści | 2025-06-26 13:11:15 |
| Mariusz Karcz | dodanie załaczników do treści | 2025-06-26 13:09:44 |
| Mariusz Karcz | edycja treści | 2025-06-26 13:09:44 |
| Mariusz Karcz | edycja treści | 2025-06-26 13:05:48 |
| Mariusz Karcz | dodanie załaczników do treści | 2025-06-26 13:05:36 |
| Mariusz Karcz | edycja treści | 2025-06-26 13:05:36 |
| Mariusz Karcz | edycja treści | 2025-06-26 12:54:20 |
| Mariusz Karcz | publikacja treści | 2025-06-26 12:53:44 |